fbpx

FAQs

Frequently Asked Questions


För VESPA GTS/GTV så kan du behålla din pakethållare om den är fällbar. Har du Primavera/Sprint/LX måste du ha en speciell pakethållare som är avsedd för att ha topbox. Vi benämner den istället som ett fäste. Obs du kan köpa enbart delarna nedan, men vill du ha en toppbox så måste du ha en av dom, beroende på modell. Här hittar du fästen för topbox till din Vespa Primavera/LX/Sprint Här hittar du pakethållare för topbox till din Vespa GTS/GTV
En fråga vi får ofta och som inte alltid är helt självklar när det kommer till svaret. Med anledning av nya hjälmstandarder så finns det anledning att kolla så du som har en modell tidigare än 2015 verkligen kan få in hjälmarna under sätet på GTS. Skiftet skedde 14/15 och har 15+ får du in två jet hjälmar.  
Hjälmar GTS plats
Montera bort yttre listen genom att dra den ifrån ena änden. Sedan trycker du fast den. Se vår bild här''
Vi älskar gamla vespor  . Denna butik har dock enbart delar till Vespor från 90-framåt. Vi kommer arbeta för att behjälpa er ägare av äldre vespor längre fram, men tyvärr inte i nuläget. Men ge inte upp - din vespa är värd kämpandet.
Tyvärr säljer vi inte färg för att täcka repor och dylikt.  Det går ej heller att beställa från fabriken. En lackerare är vårt förslag alternativt köpa ny del :)