fbpx

FAQ

FAQ - Svaren på frågor

Här hittar du svaren på majoriteten av de frågor vi ofta får på vår support. Vi ber dig se över om svaret på din fråga finns här innan du kontaktar oss då vi har svårt att bemöta alla frågor i den tid vi själva önskar. Hittar du ej svaret på din fråga så kontakta oss per e-post.

Kontakta oss

E-post: info@vespadelar.seRetur gör du genom att fylla i formuläret här När varan har återkommit till oss så kommer vi kreditera samtliga varor men behålla avgiften för frakt. Detta gäller ej om du gör ett storleksbyte eller köper andra varor till minst samma belopp. Då skickar vi igen utan att ta någon kostnad för returen. 🙂 Notera att vissa varor inte kan returneras. Exempelvis elektriska komponenter. Vi har även rätt att dra av för skador eller dylikt som påverkat returproduktens värde.
Har vi varan i lager när du handlar tar det 1-2 vardagar innan du får varan. Är den restnoterad (du får ett mail med info isf) så tar det allt ifrån 8-17 arbetsdagar. Vi kontrollerar inte detta utan det är lite varierande ledtider ifrån fabriken. Vi gör allt för att du ska få det så snabbt som möjligt! Varorna skickas via Postnord som även skickar försändelseid och tracking.
Tyvärr är detta inget vi hjälper till med, varken att göra det eller berätta hur det görs.
Tyvärr säljer vi inte färg för att täcka repor och dylikt.  Det går ej heller att beställa från fabriken. En lackerare är vårt förslag alternativt köpa ny del 🙂
Vi älskar gamla vespor  . Denna butik har dock enbart delar till Vespor från 90-framåt. Vi kommer arbeta för att behjälpa er ägare av äldre vespor längre fram, men tyvärr inte i nuläget. Men ge inte upp - din vespa är värd kämpandet.
En fråga vi får ofta och som inte alltid är helt självklar när det kommer till svaret. Med anledning av nya hjälmstandarder så finns det anledning att kolla så du som har en modell tidigare än 2015 verkligen kan få in hjälmarna under sätet på GTS. Skiftet skedde 14/15 och har 15+ får du in två jet hjälmar.  
Hjälmar GTS plats
Här hittar du vår storleksguide för hjälmarna. Kom ihåg att du alltid kostnadsfritt kan byta storlek om det inte passade.
Svar kommer här.
För VESPA GTS/GTV så kan du behålla din pakethållare om den är fällbar. Har du Primavera/Sprint/LX måste du ha en speciell pakethållare som är avsedd för att ha topbox. Vi benämner den istället som ett fäste. Obs du kan köpa enbart delarna nedan, men vill du ha en toppbox så måste du ha en av dom, beroende på modell. Här hittar du fästen för topbox till din Vespa Primavera/LX/Sprint Här hittar du pakethållare för topbox till din Vespa GTS/GTV