fbpx

Spårsändare SweTracker

Populär

Spårsändare SweTracker

499 kr

Många har frågat efter en enkel, prisvärd och fungerande GPS till sin Vespa. Vi har testat och tyckte denna var bäst. Svensk installation och prisvärd. Du betalar månadsvis som ett abonnemang och kan avsluta när du vill. Kopplas enkelt in på batteriet.

Lagerstatus: I lager (kan restnoteras) Artikelnr: SWETRACK-LITE-1 Kategori:

LagerstatusTillgänglig

Leveranstid1 – 3 dagar

Betala efter leverans

Beskrivning

Vi på Vespadelar.se har testat denna GPS tracker och tyckte den var väldigt bra och prisvärd. Den fungerar och vi har därför valt att ta in denna. Detta är inte ett orginaltillbehör ifrån Vespa.

Du kopplar enkelt in den i batteriet och kan sedan få information via deras app (som är på svenska) om när tändningen går igång, sätta upp område där den ska notifiera om vespan går utanför med mera. Simkortet sitter i från start och du behöver ej köpa till något sådant. Läs mer nedan ifrån producenten.

SWETRACK LITE

SweTrack Lite är en GPS-spårare för din bil, båt, mc (Vespa såklart) eller husvagn. Den kommer med mobilapp, livespårning och geografiska stängsel. Allt detta, för endast 499 kr. En otroligt prisvärda GPS-spårare.

SNABB FUNKTIONSÖVERSIKT

  •  Livespårning
  •  Rörelselarm
  •  Larmfunktioner
  •  Inbyggt SIM-Kort
  •  Geostängel
  •  Positionshistorik
  •  Fungerar i hela EU

logo

VAD ÄR SWETRACK LITE?

GPS-spårning är ett otroligt effektivt sätt att stöldskydda fordon, både för privatpersoner och företag. Dessutom ger tekniken ytterligare fördelar, såsom sänkt försäkringspremie hos vissa försäkringsbolag och enklare uppföljning av dina firmabilar för dig som företagare.

Vi på SweTrack har arbetat med GPS-spårare och spårsändare sedan 2013, och anser att tekniken är så fantastisk att alla svenskar ska ha råd att ta del av den. Därför lanserar vi nu SweTrack Lite. SweTrack Lite är likt våra andra produkter en fullfjädrad GPS-spårare med realtidsspårning, rörelselarm och mobilapp – men till skillnad från alla andra alternativ på marknaden, så kostar den endast 499 kronor inklusive moms. GPS-spåraren ansluts med två enkla kablar till elsystemet i din bil, båt, mc eller husvagn, och det tar bara några minuter att komma igång.

DRIFTSKOSTNADER

SweTrack Lite har ett integrerat SIM-kort som laddas på via SweTracks hemsida och trafikavgiften är endast 49 kronor per aktiverad månad. I trafikavgiften ingår obegränsad spårning i Europa (EU, Norge & Schweiz), i samtliga operatörers nät. Produkten växlar sömlöst mellan de olika näten, så att den alltid är ansluten till den operatör som har bäst täckning. I Sverige växlar enheten exemplevis mellan Telia, Telenor och Tele2s nät och väljer den med bäst täckning för tillfället.

Datatrafiktjänsten är helt utan bindnings- eller uppsägningstider – du kan avaktivera och aktivera tjänsten efter tycke och smak, vilket innebär att du bara betalar för exakt den tid du vill använda spårningen. Perfekt för dig som har exempelvis båt eller husvagn, och bara vill använda spårningen under sommarhalvåret!

FUNKTIONER

STYRNING MED MOBILAPP

SweTrack Lite styrs helt och hållet via vår populära app SweTrack Live, som låter dig se GPS-spårarens position direkt från din dator eller mobila enhet. Du behöver aldrig hålla reda på SMS-kommandon eller programmeringsparametrar – appen sköter allt, så att du kan luta dig tillbaka medan SweTrack Lite håller koll på ditt fordon.

LIVESPÅRNING

Livespårningen låter dig se hur GPS-spåraren rör sig, direkt på skärmen. SweTrack Lite uppdaterar sin position varannan minut, och alla ändringar visas direkt på kartan i appen SweTrack Live.

GEOSTÄNGSEL

Med appen SweTrack Live kan du ställa in ett geografiskt stängsel. Det innebär att du varnas ögonblickligen via en pushnotis om fordonet lämnar ett visst område – t.ex. garageuppfarten. Du kan även ha hur många geostängsel som helst. Smart, eller hur?

HISTORIK

Alla positioner sparas i appen SweTrack Live – så du kan när som helst gå tillbaka, välja valfri tidsperiod och se hur ditt fordon rört sig under den valda tidsperioden. Perfekt för att blicka tillbaka på sommarens husbilssemester!

ENERGISPARLÄGE

Det smarta energisparläget gör att du kan minimera strömförbrukningen när fordonet står stilla. Perfekt för dig som har ett fordon med ett litet batteri, såsom en moped eller elcykel! Energisparläget innebär att produkten bara är aktiv när fordonet är i rörelse. För mer information, läs mer genom att klicka på denna länk.

ENKEL INSTALLATION

Anslut de två kablarna till fordonets 12/24 V-elsystem, ladda ned appen SweTrack Live och skapa ett konto – sedan är du igång. Inga krångliga SMS-kommandon, skruvmejslar eller CD-skivor krävs!

VATTENTÅLIG DESIGN

SweTrack Lite är gjord för att döljas i ditt fordon – du kan till exempel placera den i bilens motorutrymme, eller under sadeln på din mc. Därför har vi valt att ge SweTrack Lite en vattentålig konstruktion – så att den alltid är redo, oavsett väder och vind.

Rörelsesensor
Ja
Livespårning
Ja
Uppdateringsintervall
2 minuter
Mobilapp
Ja
Elsystem som stöds
9 – 36 volt
Strömförbrukning
?40 mA
Batteribackup
100 mAh
Längd
7,3 cm
Bredd
2,5 cm
Höjd
1,2 cm
Vikt
26 gram

Mer information

Märke

SUPPORT

När du behöver hjälp.

Vi är måna om att du ska hitta rätt och lätt bland våra produkter. Tveka inte att fråga om det är något du undrar över.

TRYGGA KÖP

Fabriksvaror & säkra betalningar

Säkra betalningar via kända betalningsoperatörer. Skyddande av din kunddata. Enbart varor från fabriken i Italien - inga kinesiska budgetkopior. Känn dig trygg!

ÖPPET KÖP

Upp till 14 dagar

Vi ser till att du fått rätt delar och att allt stämmer med dina förväntningar. Annars skicka tillbaka dom inom 14 dagar - om du handlar som privatperson. Simple as that!