WE HAVE SOME PROBLEM WITH THE WEBSITE - WORK IN PROGRESS

Kontakt

MEJLA OSS

RETURER

VILLKOR

DATAPOLICY

Allt för din Vespa

Välkommen till Vespadelar.se. Vi är den bästa aktören på marknaden för dig som söker tillbehör, reservdelar, hjälmar eller kläder till dig eller din Vespa. Känn dig trygg i att vi som driver Vespadelar.se arbetar med original delar ifrån Vespa i Italien.

Vi vill göra det enklare för kunder att hitta det dom behöver och vi vill erbjuda det på bästa möjliga sätt och med hög servicenivå som standard. En Vespa skiljer sig från andra scootrar med sin tidlösa, klassiska och vackra design. Tillbehören är många och vår ambition är att du, hos oss, skall kunna hitta tillbehör som du inte hittar någon annanstans i Sverige.


15 års erfarenhet

Vi har varit verksamma i fysisk butik i många år och har ett väldigt nära samarbete med fabriken i Italien samt starka samarbeten med butiker runt om i Europa. Lita på att vi kan Vespa ut och in.

Kunden i fokus

Vi är nya på e-handel men det kompenserar vi med att vara väldigt kundorienterade och ta det extra steget för våra kunder.

Kontakta oss

E-post: info@vespadelar.se

Tel: +46 (8) 55106770

Telefon avstängd tills vidare

Lageradress: Åkerivägen 6, 187 75 Täby, Stockholm (Ej butik)


[fbrev page_name=”Vespadelar.se” page_id=”1915274088539804″ page_access_token=”EAAVVPjFKgSEBAH7ojYHR52TIefirfWH0SsENW9UWZChHlHcwVsSqs7XKsx65Ag01Va5Gj9CZAi2fmH7g9V2DVnZBSzStGtlzwwLE0OhnndlBAfo1yiJqLKwcwrU9ZAFHdZCcDIZBc9qCLcRQFfL5UoaO8kcadZCTwc4YmqGPC1bLwZDZD” title=”Omdömen på Facebook” pagination=”3″ text_size=”120″ open_link=true nofollow_link=true show_success_api=true lazy_load_img=true api_ratings_limit=”500″ view_mode=”list”]

Försäkrade genom